fotisff

Διατροφή,γυμναστική,υγεία και γενικά fitness!

Θεσπέσιο υλικό!

Σήμερα θα σας δώσω αρκετά από τα links που έχω βρει τον τελευταίο καιρό στο net και πιστεύω ότι μπορούν να σας προσφέρουν κάτι,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Αν και δεν πρόκειται για link,να σας πω ότι εγώ και ένας φίλος μου από την I.A.F.A. απόφασίσαμε να κάνουμε μία ραδιοφωνική εκπομπή στο maga.gr όπου θα συζητάμε για θέματα fitness,είτε είναι γυμναστική,διατροφή,υγεία και ότι άλλο τύχει. Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε(ελπίζω την άλλη βδομάδα) αλλά σας το λέω πρώτον για να το έχετε υπόψιν και δεύτερον για νμου γράψετε τυχόν ερωτήσεις που έχετε και θα θέλατε να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε!

Ξεκινάμε με ένα ελληνικό,από τον Ανδρέα Ζουρδό. Στο παρακάτω άρθρο ο Αντρέας αναλύει το Lipotox,ένα γνωστό συμπλήρωμα διατροφής που υπόσχεται μερικά θαυμαστά αποτελέσματα. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε τελικά τί ισχύει,σύμφωνα με το κριτικό μάτι του Αντρέα.

Πόσο βοηθά το Lipotox;

Όλοι όσοι ασχολούνται με το Fitness,έχουν ακούσει λίγο πολύ για τον Αρνολντ. Για καλό(και όχι κακό) λόγο αυτός ο άνθρωπος ανάγκασε την πλειοψηφία του κόσμου να βγει στα γυμναστήρια και να αρχίσει να ακολουθεί υποτιθέμενα την δική  τους παραλλαγή για γυμναστική. Δείτε πώς μία σχετικά άγνωστη στιγμή στην αρχή της καριέρας του τον βοήθησε αργότερα να κατακτήσει(μεταφορικά) τον κόσμο. Λάτρεψα επίσης το πως αντιμετώπισε του στρατιωτικούς μετά τον διαγωνισμό του! Ο τύπος ήταν και είναι πανέξυπνος,παρόλη την προφορά.

Arnold’s Blueprint

Ο Arnold με τον John Roman,στην έκθεση του βιβλίου του πρώτου

Σειρά έχει μια συνέντευξη με τον Brad Schoenfeld από τον John Goodman. Ο πρώτος γίνεται σιγά σιγά η νούμερο ένα πηγή στο κόσμο για το θέμα της μυϊκής υπερτροφίας(ή όπως λένε στο γυμναστήριο,για τον “όγκο”) και ο John είναι ο δημιουργός και συντονιστής του PTDC,μίας από τις καλύτερες δωρεάν ιστοσελίδες για υποψήφιους Personal Trainers. Συζητάνε για το νέο βιβλίο του Brad,συμβουλές καθώς και διάφορα προσωπικά(αν και όχι σοκαριστικά) πράγματα.

An interview with Brad Schoenfeld

Για τους περισσότερο μελετηρούς αναγνώστες,έχω τώρα ένα εξαίσιο άρθρο από τον ακόμα πιο εξαίσιο Brad Pilon(τον είχα αναφέρει εδώ και εδώ) περί τεστοστερόνης. Διαβάστε τί είναι,που χρησιμεύει,καταλάβετε ότι υπάρχει και σε άνδρες ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και απλά αν βαριέστε να το διαβάσετε όλο,έχει γράψει στο τέλος περιληπτικά τί είπε σε όλο το άρθρο. Πολύ καλή δουλειά που φροντίζει να κοιτάξει όλες τις έρευνες για να βγάλει ένα πόρισμα

All about testosterone

Όσοι με ξέρουν,γνωρίζουν ότι γενικά έχω ένα μικρό θέμα με τον ύπνο. Πέρα από το γεγονός ότι αν ξενυχτήσω δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ 7-8 ώρες και να ξυπνήσω μεσημέρι/απόγευμα,αρκετές φορές μέσα,υπάρχει η περίπτωση μέσα στην νύχτα να ξυπνήσω χωρίς λόγο και αιτία. Τελικά δεν το έχω μόνο εγώ αυτό και από ότι φαίνεται,πριν αρκετά χρόνια,ήταν απολύτως φυσιολογικό. Μετά ήρθε,υποτιθέμενα πάντα,ο κύριος Εντισον και όλα άλλαξαν. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πως εξηγείται

Busting the 8 hour sleep myth

Μερικές σημειώσεις για το παραπάνω άρθρο. Προσωπικά τις τελευταίες μέρες έχω βρει ότι να κλείνω τον υπολογιστή μία ώρα πριν κοιμηθώ και να διαβάζω κάτι ήρεμο,με βοηθά αρκετά και στο να πέσω για ύπνο αλλά και στην ποιότητα. Διάβολε,βλέπω όνειρα πάλι.

Ωραίος κοιμωμένος!

Από την πλευρά του ορμονικού cocktail που υποτιθέμενα καθιστά απαραίτητες τις 7-9 ώρες συνεχόμενου ύπνου,δεν έχω να πω κάτι,καθώς δεν γνωρίζω κάποια έρευνα που να συγκρίνει τα δύο.

Παρόλο που το άρθρο σήμερα είναι μικρό,τα links θα σας φάνε αρκετή ώρα αν είναι να τα κοιτάξετε όλα! Μην ξεχάσετε να μου στείλετε τυχόν ερωτήσεις,αμφιβολίες,ανησυχίες,δωρεές για την εκπομπή! Θα φροντίσω να σας ενημερώσω πριν την ξεκινήσουμε,οπότε stay tuned!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: